Over Ons

Missie Homines Bouw

 

Homines Bouw ontzorgd professionele beleggers en realiseert sneller dan het traditionele bouwbedrijf duurzame en middelgrote utiliteit- en woningbouw bouwprojecten (10-75 mio). Homines Bouw focust zich, in de groeiende Randstedelijke bouwmarkt, op projecten die uitstraling hebben en technisch complex zijn. Homines Bouw wil een winstgevend en concurrerend middelgroot bouwbedrijf zijn met waarden als transparant, duurzaam, betrouwbaar en veilig. Deze waarden zullen ook daadwerkelijk door alle partijen ervaren worden in een professionele omgeving van deskundige project managers en specialistische adviseurs en onderaannemers.

Porcellis-gebouw-Homines-Bouw-Amsterdam

Visie Homines Bouw

Omzet, Ambitie, Markt

 

Homines Bouw wil in enkele jaren doorgroeien naar een omzet tussen de 50 en 75 mio met focus op opdrachten van een “vaste” groep beleggers/opdrachtgevers met lange termijn visie. Opdrachtgevers die tevens actief op marktontwikkelingen reageren en hun projecten snel, efficiënt en effectief willen realiseren.

Professioneel Projectmanagement

 

Het continue verbeteren van project management kennis door aan het bedrijf toevoegen van mensen die zich onderscheiden door ervaring en/of talent. Daarbij het ontwikkelen van management tools effectief afstemmen op de specifieke marktkeuze waarbij professionaliteit is gewaarborgd tegen lage bouwkosten.

Specialistische Onderaannemers

 

Uitbreiden en doorselecteren van een “vaste” groep van projectmatig in te zetten adviseurs, onderaannemers, leveranciers en bouwplaatsmedewerkers. Selectie op basis van dezelfde waarden die ook kenmerkend zijn voor Homines Bouw. Homines Bouw werkt met ervaren kleine tot middelgrote partijen met eigen middelen die adequaat en snel kunnen acteren op knelpunten die kenmerkend zijn voor het ontwerp en bouwproces.

Fast Track

 

Verbeteren van het samenwerkingsproces tussen adviseurs en ontwikkelaars waarbij tijdens het ontwerp de uitvoering reeds verantwoord kan starten. Dit “Fast track” uitvoeren van het ontwerp en uitvoering proces verkort de tijd van investeringsbeslissing tot ingebruikname van het vastgoed waarmee we ons onderscheiden in de markt.

Stabiliteit

 

De grond- en ontwikkelposities van het vastgoed bedrijf Heren 2 geeft een relatieve omzet- en rendementszekerheid voor de lange termijn voor Homines Bouw. Deze zekerheid is een basis voor Homines Bouw om het bedrijf continue te verbeteren en geeft de opdrachtgevers vertrouwen in een kwalitatieve realisatie van hun projecten binnen de afgesproken tijd.